Välkommen till min blogg!... (6 APR. 2020)

TIOÅRSJUBILEET SOM KOM AV SIG

Nu i mars var det 10 år sedan jag tog steget att börja arbeta i egen regi och startade Ekebro Utveckling. Detta hade jag förstås tänkt uppmärksamma på något sätt, men innan jag hade kommit till skott med det kom Covid-19 och firarstämningen kom liksom av sig.

Jag har i alla fall ägnat lite tid åt att fundera på vad jag vill utveckla under de tio nästkommande åren, för att även fortsättningsvis kunna leverera kompetensutveckling och stöd som motsvarar de behov som finns. Bl a vill jag utöka dialogen med alla er som är mina kunder, uppdragsgivare, deltagare på mina utbildningar/handledningar och i allmänhet ingår i den  målgrupp som intresserar sig för samma frågor som jag.

Ett sätt att göra det är att upprätta en blogg. Förutom ett dialogforum kan det också vara ett sätt för mig att ibland kommentera och uppmärksamma frågor som jag tycker är viktiga.
Någon frekvent skribent kommer jag med all sannolikhet inte att bli,  men nu har jag i allafall möjligheten.

Jag vill också ta tillfället i akt att tacka alla er som jag mött under dessa tio år för förtroendet! 

Att göra det jag gör är en förmån: att kontinuerligt få tillfälle att möta engagerade människor i hela vårt land, och inte bara utbilda och handleda, utan själv också kompetensutvecklas av att ta del av era erfarenheter och utmaningar - och förhoppningsvis kunna sprida ringarna vidare.

 

Jag hoppas på snart återseende någonstans så snart pandemin är över,
men så länge får jag helt enkelt hälsa välkomna hit till min blogg!